La Perla

Sedan det föddes, 1992, kopplar La Perla di Torino sitt namn till den söta traditionen i Piemonte och firar kvalitetschoklad i ett av de mest älskade historiska uttrycken i MOLE -byggstaden: chokladtryfflar.

Med de tre första skapelserna La Perla Nera, La Perla Bianca och den mörka chokladtryffeln Extreme, idag ikoniska produkter, ville grundaren av det hantverkslaboratorium Sergio Arzilli fira Torino, dess adoptivstad. Han började en väg inriktad på att värdera traditionell chokladtryffel och uppfinningsrika skapelser, som på över 25 års verksamhet erövrade uppmärksamheten - och gommen - hos italienska och internationella gourmand.

Sergio Arzillis historia är en framgångshistoria som är född på grund av ett fel: att få diagnosen glutenintolerans, vid 38 -årsåldern inser att han inte kan fortsätta att arbeta som konditor på familjens konditori. Med avsikt att inte lämna denna bakgrundserfarenhet bestämde han sig för att fördjupa chokladvärlden och förvandlade hans nyfikenhet till en kontinuerlig utforskningsresa.


checkout Till Kassan