Q for Skin

Q for Skin är ett svenskt utvecklingsbolag specialiserat på naturlig hud- och hårvård. Kliniska studier som visar på mätbara resultat är av högsta vikt eftersom det säkerställer produkternas högkvalitativa effekt. Hudvårdsserien, Q for SkinTM, är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott för din hud, hårbotten och hälsa.

För att kunna bedriva kontinuerliga studier har de investerat i ett flertal olika vetenskapliga mätinstrument. Förhopppningen är att kunna visa att det går att uppnå fantastiska resultat på hud, hårbotten och hälsa utan att behöva använda medel som på olika sätt är skadliga.

Filosofi:
Q for Skin anser att det som har en positiv inverkan på vår hälsa inte bör ha negativ påverkan på miljön, därför har de valt att arbeta med vegetabiliska oljor och råvaror med högt näringsinnehåll, lätta för vår kropp att tillgodogöra sig och snälla mot miljön.

Huvudingrediensen i produkterna är nordisk havtorn, lingon- och svartvinbärsfröolja, som visat sig vara mycket effektiv vid både hud- och hårbottenbesvär och bidrar till snabba och synbara resultat.


checkout Till Kassan