Produktbeskrivning:
Holistic Vassleprotein vanilj är ett ultrafiltrerat vassleprotein med krom, matsmältningsenzymer och utan sötningsmedel. Holistics Vassleprotein är ett ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat från kor på nordiska gårdar. Just vassle anses vara den bästa proteinkällan, bland annat för dess balanserade profil av lättupptagliga aminosyror. Förutom att Holistic Vassleprotein innehåller såväl essentiella som ickeessentiella aminosyror i bra balans, har de också tillsatt matsmältningsenzymer, solroslecitin och krom.
Protein bidrar till att öka muskelmassan, samt bibehålla muskelmassa och normal benstomme. Matsmältningsenzymer förbättrar upptaget av proteiner och bryter ner laktos. Solroslecitin gör vassleproteinet mer lättupplösligt och krämigare.
Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.
Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsvärde per 100 g / 30 g
Energi 1 633 kJ / 390 kcal 490 kJ / 117 kcal
Fett 7,5 g 2,2 g
- varav mättat fett 3 g 0,9 g
Kolhydrat 5 g 1,5 g
- varav sockerarter 5 g 1,5 g
Protein 75 g 22,5 g
Salt 0,4 g 0,12 g
Krom 36 µg 90%* 11 µg 28%*
* DRI = dagligt referensintag.
Mängd per 30 g
Enzymer 30 gram
Proteas 3.0 8 SAPU
Proteas 4.5 3 000 HUT
Peptidas 1 500 HUT
Proteas 6.0 1 500 HUT
Lipas 87,5 FIP
Bromelain 45 000 PU
Laktas 100 ALU
Enzymaktivitet enligt FCC = Food Chemical Codex.
Mängd per 100 g
Aminosyraprofil 100 g
Alanin 4,23 g
Arginin 2,01 g
Asparginsyra 9,13 g
Cystein 1,88 g
Glutaminsyra 14,4 g
Glycin 1,48 g
Histidin* 1,51 g
Isoleucin* 5,08 g
Leucin* 8,81 g
Lysin* 7,98 g
Metionin* 1,77 g
Fenylalanin* 2,58 g
Prolin 4,85 g
Serin 4,14 g
Treonin* 5,88 g
Tryptofan* 1,57 g
Tyrosin 2,33 g
Valin* 4,78 g
* Essentiella aminosyror.
Ingredienser
Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat från MJÖLK, emulgeringsmedel (solroslecitin), vaniljarom, matsmältningsenzymer (proteas, peptidas, lipas, bromelain, laktas), krompikolinat.