RÅ - Nyhet i webshopen

RÅ - Nyhet i webshopen

Naturliga krafter

Rödbetan har visat sig i flera forskningsstudier bidra positivt till vårt hjärt och kärlsystem. Nitraterna som finns i rödbetan bidrar till att kroppen behöver mindre syre för att prestera lika mycket, vilket gör att vi orkar mer. Inga konstgjorda preparat, bara ren rödbeta.

Lingonen, som också är ett våra "super-bär", innehåller mycket av de antioxidanter som behövs för att eliminera de fria radikaler som ständigt bildas i kroppen. Lingon - inga konstgjorda preparat utan rena bär direkt från naturen. Vi vill vill bidra till en bättre hälsa, därför har vi tagit fram produktserien RÅ!

Ny forskning visar dock att livsmedel som innehåller mycket nitrat – t.ex. rödbetor, spenat, broccoli, stjälkselleri, kål och jordgubbar – fungerar som mirakelmedel när man tränar.

I en undersökning från University of Exeter fick åtta män dricka en halv liter rödbetsjuice dagligen i sex dagar. Forskarna konstaterade att männen förbätt-rade sin prestationsförmåga med 5–10 procent då de tränade med låg intensitet och hela 15–20 procent vid högintensiv träning.