Handgjorda ekologiska ljus.

Handgjorda ekologiska ljus.

The Munio
Att ge människor tillbaka kraften i naturen, källan som vi alla härstammar från men har förlorat i modern tid. Att generera värme och ljus som kommer från ljus med berättelser.

Detta var och är fortfarande det enkla och ärliga uppdraget med vilket Elina Cima skapade Munio Candela-studion och den första kollektionen av ljus 2008.

Efter den snabba tillväxten på globala marknader gick båda systrarna Laura och Liene med i studion som nu är ett stadigt växande familjeföretag.

På latin betyder Munio Candela "det mest andligt kraftfulla ljuset". Varje ljus är omsorgsfullt och kärleksfullt tillverkat för hand med endast 100 % naturligt sojavax och dofter. Den nordliga naturen fångas i Munio Candela-ljus som vårdas av lettiska hantverksmästare.

Munio Candelas ljus låter människor vara sig själva. Att vara en romantiker som vill dröja kvar i minnen av sommarlov på landsbygden.

En kreativ anda som söker en ny utmaning. Eller en upptagen entreprenör som, dränerad av stadens snabba tempo, längtar efter andlig föryngring, ensam.

Munio Candela är en chans att känna sig omsluten av en blommande äng eller en solbelyst skog med ett ögonblicks varsel, och att njuta av ljusets kraft att fånga ditt hjärta och utstråla värme inifrån