Zao Make Up

Zao Organic Makeup, ett eko-lyxigt sminkmärke tillverkat i Italien och Frankrike. Produkterna är 100% naturliga, certifierat organiska, giftfria, glutenfria och vegan.

De är stolta över att tillverka hållbart tillverkade produkter. Förpackningarna är tillverkade av kontrollerad skördad bambu, är snygg, elegant och hållbar. Pulver, löv och oljor extraherade från bambuplantan används i produkterna. De har också ett innovativa påfyllningssystem.

Zao följer en etisk och hållbar strategi för att leva i harmoni med naturen. Att använda makeup ska inte behöva äventyra din hälsa, djurens hälsa eller planeten. Eftersom din hud absorberar upp till 60% av det du lägger på den kommer Zao aldrig använda giftiga ingredienser i sina produkter.

Utvecklat av ett passionerat team dedikerat till en hälsosam livsstil. Zao använder rena ingredienser och naturliga pigment, silkeslena strukturer, subtila och fantastiska färger. Zao erbjuder produkter med ingredienser av 100% naturligt ursprung. Utan petrokemiska derivat eller syntetiska konserveringsmedel är produkterna hälsosamma för din hud.


checkout Till Kassan