Pure Bites

Råvaror och jordbruk.
Det kan mycket väl vara så att vi bara gör lite godis, men vi har fortfarande många drömmar om att göra världen till en bättre och hälsosammare plats att leva på. Genom att producera ekologiskt undviker man att förgifta personerna som producerar råvaran. Det har också en positiv effekt på marken och miljön kring produktionerna; att det inte finns någon sprutning. Grundvattnet blir inte förorenat och naturen hålls rik och ren.
Förpackning och tryck.
Vi har valt att köpa så mycket av våra förpackningar i Danmark för att det inte ska transporteras långt ifrån. Där det är möjligt använder vi till exempel dansk återvunnen kartong eller liknande. Om en förpackning på något sätt kan ingå i ett återvinningskretslopp, då får det högsta prioritet. Ingenting är perfekt ännu, men vi strävar efter att uppnå ett fotavtryck på planeten som är så minimalt som möjligt.
Klimatet och barnen.
Framtiden är viktig och de 2 sakerna som betyder mycket är både klimatet och alla våra barn. I Pure Bites försöker vi bekämpa dåligt godis med ett hälsosammare innehåll som är giftfritt. Vi tror på "lite men bra" för då blir det mindre tryck på hela världens matproduktion och samtidigt fyller vi på oss med mindre av det vi inte behöver.


checkout Till Kassan