MIA

MIA kom till när två entusiaster möttes, en chokladentusiast och en foodie slog ihop sina tankar och började arbeta på ett koncept för ett företag som skulle handla om mer än bara smak. Därefter inledde de en pågående serie av samarbeten med en afrikansk utvecklingsföretagare, en unik märkesdesigner och en grupp människor som är passionerade för social påverkan. Dessa samarbeten har resulterat i MIA. I syfte att skapa något både för vår egen framtid och för Afrika som helhet har Sankofa-fågeln inspirerat oss att se tillbaka och lära oss ur det förflutna. Detta startade MIA.

Varje produkt som bär namnet MIA (Made In Africa) är helt framställt i Afrika, i samarbete med Proudly Made in Africa (PMIA). PMIA säkerställer att produkter inte bara tillverkas i Afrika, utan också tillverkas av lokala råvaror och material, vilket skapar fler jobb på en kontinent där en enda inkomst kan stödja hela familjen.
MIA är stolta över att samarbeta med Chocolate Maker Shahin Cassam-Chenai och hans begåvade team för att producera MIA- bean to bar på plats i Madagaskar, med hela processen – från torkning, rostning till temperering och även förpackningen allt under ett och samma tak. På detta sätt kan de säkerställa att varje chokladkaka är av högsta kvalitet och har sin egna unika smak, tillverkad av rena naturliga råvaror på Madagaskars ymniga kontinent.

Madagaskars småskaliga jordbrukstradition har påverkat klassifiseringen av dess magnifika kakao från Internationella Kakao Organisationen. MIA choklad produceras med den här högkvalitativa finsmakande kakaon som härstammar direkt från oberoende kakaobönder i Sambiranodalen i nordvästra Madagaskar.


checkout Till Kassan