Produktbeskrivning:
En svenskättad familj som odlar kakao i Sambiranodalen på Madagaskar? Ja så är det. Utanför Mozambique, på världens fjärde störst ö Madagaskar, odlar den svenskättade familjen Åkesson kakao enligt konstens alla regler. När bönorna skördats och torkats, skeppas de hem till Malmö Chokladfabrik i stora säckar. Där rostas de varsamt för att tillvarata alla de tropiska smakerna. Här bjuds det på en tropisk upptäcktsfärd genom syrliga aromer av gula bär och russin följt av kraftig kakaosmak.
Kakaoinnehåll: 70 %
Ingredienser:
Kakaomassa,*Rörsocker*,Kakaosmör* *Ekologisk ingrediens
Näringsvärden per 100g
Kolhydrater (g):
32
Energi (Kcal):
578
Energi (kj):
2420
Fett (g):
45
Protein (g):
6,7
Salt (g):
0
- varav mättat (g):
28
- varav socker (g):
29