Loving Earth

Alla produkterna från Loving Earth är:
RAW / VEGAN / GLUTENFRIA / RÖRSOCKERFRIA / EKOLOGISKA
Med sitt holistiska förhållningssätt till företagande och tankesätt står Loving Earth för en unik filosofi, något som endast en handfull företag i världen kan skryta med. Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder i sina produkter och om människorna bakom produkten.

Loving Earth har ett samhällsengagemang och köper direkt från källan. Över åren har de byggt relationer med olika samhällen som använder sig av traditionella metoder när de skördar heirloomkakaon, eller andra ingredienser (d.v.s. inga hybrider eller korsningar av råvaran). I generationer har dessa människor från ursprungsbefolkningen byggt upp sin kunskap som hedrar miljön de bor i. Denna kunskap ger en försäkran om att deras specifika samhälle förblir hållbart i åtskilliga generationer framöver.

Låt ingredienserna förbli naturliga! Inga konserveringsmedel, inga e-nummer och absolut inget som får dig att känna att du måste vara kemist för att förstå! Låt det förbli raw. Inga ingredienser är upphettade mer än som behövs, detta för att vitaminer och mineraler förblir oförstörda, från början till slut. Att exempelvis använda sig av komposterbara förpackningar och att välja hållbara metoder är mål och en del av Loving Earths uppdrag.


checkout Till Kassan